Zwanger

In de komende periode gebeurt er veel met uw lichaam en huid. Ook tijdens deze periode kan de schoonheidsspecialiste u helpen met ontspannen tijdens de zwangerschap en bevalling. 

Pedicure
Naarmate uw buik groeit zijn uw voeten steeds lastiger te bereiken. Ook het gewicht neemt toe op je voeten en de druk/balans op uw voeten veranderd tijdens een zwangerschap. 


Wilt u er tiptop uitzien tijdens je bevalling? 

Nagellak
Maakt u zich ook zorgen dat er tijdens uw bevalling veel mensen om u heen staan? Om van ‘top tot teen’ verzorgd te zijn tijdens de geboorte van uw kindje lakken we bij QRSkin uw teennagels voor € 10,-
(het lakken van de teennagels wordt als losse behandeling aangeboden en is exclusief voor zwangere vrouwen)

Brazilian wax
Naar mate de buik verder groeit, wordt het steeds lastiger om niet alleen de voeten te bereiken maar ook de schaamstreek te scheren. Om te zorgen dat de haren langer weg blijven kunt u deze haren laten harsen. Zo kunt u onbezorgd uw bevalling tegemoet kan gaan.

Zwangerschapsmassage (binnenkort te boeken bij QRSkin)
Een heerlijke massage is normaal gesproken al heerlijk maar laat staan als je steeds minder makkelijk kan bewegen door het groeiende baby'tje in uw buik. Het op uw buik liggen tijdens een zwangerschap is in veel gevallen niet heel aangenaam of soms zelfs onmogelijk, uiteraard houden wij hier tijdens de zwangerschapsmassage rekening mee!