Behandelingen

Geen mens is hetzelfde dit geld ook voor de huid daarom doe ik voorafgaand aan elke behandeling een huidanalyse. Er zijn diverse behandelingen mogelijk graag adviseer ik u tijdens uw eerste afspraak of tijdens een gratis huidanalyse. 

Al onze gezichtsbehandelingen zijn All-in gezichtsbehandeling! Bij QRSkin geen losse modules zoals epileren of bovenlip harsen wel of niet masseren. Is het zo dat we niet de bovenlip hoeven te harsen dan is er meer tijd en ruimte om aandacht te geven aan het verwijderen van onzuiverheden of de massage. Het is een complete behandeling afgestemd op uw huid. Al onze behandelingen duren 60 minuten.

Merk
ANESI beauté is een exclusief en Spaans huidverzorgingsmerk voorbehouden aan de beauty professional en wordt al 30 jaar wereldwijd gebruikt. Het is echte Spaanse passie uit Madrid met een brede range aan krachtige vernieuwende actieve ingrediënten en efficiënte formules die worden ontwikkeld in eigen laboratoria.

Huid
verzorging

Geen mens is hetzelfde dit geldt ook voor de huid daarom doe ik voorafgaand aan elke behandeling een huidanalyse. Er zijn diverse behandelingen mogelijk graag adviseer ik u tijdens uw eerste afspraak of tijdens een gratis huidanalyse.

Meer lezen

Ontharen

Door middel van hars kunnen we overtollig of ongewenst haar verwijderen in het gelaat of op het lichaam. Na een hars behandeling blijft de haar ongeveer 3-6 weken weg.

Meer lezen

Pedicure

Een pedicure verzorgt de voeten van mensen met alledaagse voetproblemen.  Maar ook zonder voetproblemen kan je bij de pedicure te recht voor de juiste adviezen, verzorging of ontspanning!

Meer lezen

Zwanger

Van harte gefeliciteerd! In deze bijzondere periode gebeurt er veel in uw lichaam en met uw huid. Ook tijdens deze periode kan de schoonheidsspecialiste u helpen met ontspannen tijdens de zwangerschap en bevalling.

Meer lezen