Coagulatie

Firboompjes, (steel) wratjes en andere goedaardige huidoneffenheden. Cosmetisch storende huid oneffenheden, het komt veel voor en is makkelijk weg te halen!

Dit doe ik door middel van coagulatie, dit is een effectieve en doelgerichte manier om verschillende goedaardige huidaandoeningen te verwijderen. In mijn salon gebruik ik de Zapper of het elektrisch ontharingsapparaat waarmee ik ook kan coaguleren.

De Zapper is een klein en handig apparaat dat op een veilige laag stroom werkt. Het is voorzien van een puntige elektrode, die je net boven de wrat houdt. De wrat zal hierdoor verschrompelen of, bij grotere wratten, kan de wrat hiermee als het ware van de huid worden weggebrand.

U als klant kan dit als gevoelig ervaren maar de behandeling is kort en doeltreffend! De huid in behandelde gebied kan iets rood worden en er ontstaat direct een korstje. Deze zal er met enkele dagen vanzelf afvallen en de rode kleur verdwijnt. 

Hoewel steelwratjes of andere huidoneffenheden geen gevaar vormen voor de gezondheid of problemen veroorzaken, laten veel mensen ze liever toch verwijderen. Vooral als ze op duidelijk zichtbare plaatsen zitten zoals in de hals of op het gezicht, of als het er meerdere bij elkaar zijn. Ook kunnen de huidoneffenheden irriteren... 

Genoeg van dat steelwratje of andere ontsierend plekje? Maak een afspraak, dan is het zo gezapt!