Huidverzorging

Bio Peeling

Tijdens deze gezichtsbehandeling, die net als de basis behandeling compleet is, pas ik in plaats van een ampul de kruidenpeeling toe. Deze peeling polijst de epidermis (bovenste huidlaag) en bevat een mega-boost aan vitaminen, mineralen en aminozuren, is sterk ontgiftend en het celmetabolisme is geactiveerd. De huid ziet er direct gezonder en veel gladder uit. Ook stimuleert de aanmaak van nieuwe, gezondere huidcellen. Door de kruiden peeling van Anesi start het exfoliatieproces van binnenuit.

Deze intensieve peeling kunnen we inzetten bij diverse huidproblemen zoals:
- Acné
- sommige vormen van hyperpigmentatie zoals zonneschade
- verfijnen van fijne lijntjes en van grove poriën
- wegnemen van grauwheid en vaalheid
- een huid die uit balans is
- littekens
- slecht doorbloede huid

 U zult het resultaat direct na de biopeeling ervaren. De huid is gladder, zachter, beter doorbloed. Huidverzorgingsproducten worden beter opgenomen. De biopeeling is een unieke biologische peeling.

Huid probleem aanpakken?! Boek een kuur.

Bij acne, gerstekorrels, pigmentvlekken, littekens, grove poriën, slechte doorbloeding of een rokershuid adviseer ik u een kuur.

Een kuur houdt in dat u driemaal binnen 21 dagen een behandeling ondergaat en thuis de geadviseerde producten gebruikt. U heeft na de kuur gegarandeerd resultaat, maar afhankelijk van het probleem en uw huidtype kan het zijn dat u meerdere behandelingen nodig heeft om het gewenste resultaat te behouden of nog meer te verbeteren.

Basis gezichtsbehandeling

Bio peeling

Acné