Ontharen 

Harsen

Door te harsen verwijderen ik de haren met haarwortel waardoor de haren voor langere tijd weg zullen blijven. Daarnaast ontstaan er geen stoppels zoals bij scheren. 

Wilt u (overtollig) lichaamshaar laten verwijderen ? Van uw benen, armen, bikinilijn of elders?
 Voor een super glad en langdurig resultaat! Met een harsbehandeling verwijdert u het haar in zijn geheel, dus met de wortel. Het is een tijdelijke manier van ontharen maar gemiddeld duurt het 3 tot 6 weken voordat de eerste, zachte haartjes weer terug komen.

Elektrisch ontharen

Elektrisch ontharen is een methode om storende haren te verwijderen. Alle haarkleuren, ook blond, grijs en rossig, kunnen door middel van elektrisch ontharen worden verwijderd. Tijdens de behandeling wordt een dun steriel wegwerp-naaldje langs de haarschacht in de huid geschoven, waarna een stroomstootje het haarzakje en de omgeving vernietigt. Hierdoor kunnen geen voedingstoffen meer via het bloed het haar in het haarzakje bereiken en stopt de groei.

Tussen de behandelingen door adviseer ik om de haren niet te harsen of epileren. De behandeling moet meerdere malen, meestal wekelijks, worden herhaald. Afhankelijk van de haardikte, de mate van overbeharing en het te behandelen gebied kan de totale behandelingsduur sterk variëren van enkele maanden tot 1-2 jaar. De periode tussen twee behandelingen wordt wel steeds groter. 

Deze behandeling kan vergoed worden door uw zorgverzekeraar!Ik ben aangesloten bij de branch organisatie ANBOS met de specialistatie elektrisch ontharen. De mate waarin behandelingen vergoed worden verschilt per verzekeraar en per polis. Informeer hierover bij uw zorgverzekeraar.