Pedicure

Voeten dragen ons de hele dag, stoppen we in nauwe klemmende schoenen en verzorgen we veelal onvoldoende. Het is dan ook niet makkelijk om je eigen voeten te behandelen. Laat uw voeten dan ook heerlijk verwennen met een pedicure behandeling...

Wat doet een pedicure nu eigenlijk? Een pedicure verzorgt de voeten van mensen met alledaagse voetproblemen. Voorafgaand aan de behandeling voer ik een voet onderzoek uit en neem ik een anamnese af vanuit hier kan ik samen met u een behandelplan opstellen. In de behandeling verzorg ik uw nagels, verwijder ik het eelt, eventuele likdoorns en/of kloven. Ook geef ik  deskundig adviezen. De behandeling wordt afgeloten met een korte voetmassage.

Medisch pedicure
De medisch pedicure beheerst alle specialisaties op het gebied van voeten. De behandeling van risico voeten, waaronder niet alleen de diabetische en de reumatische voet, maar ook de oudere, verwaarloosde en spastische voet onder vallen. Diabetici of reumapatiënten hebben een vergrote kans op voetproblemen. In sommige gevallen vergoedt uw zorgverzekeraar dan uw medisch pedicure behandeling. U kunt dit na gaan bij uw zorgverzekering.