Huidverzorging

Intensieve gezichtsbehandeling

3C vitamine Glow       € 67,50

Krachtige antioxidant voor een heldere, energieke en sterke huid.

Hoogwaardige antioxidant huidverzorging met krachtige vitamine C als hoofdingrediënt van deze behandeling! Stimuleert, geeft energie en bevordert de cel vernieuwing voor een stralende en gezonde huid. De AHA-peeling verlaagt de ph-waarde van de huid en zorgt voor een etsend effect op de huid. Het verassende bubbelmasker sluit de behandeling ontspannen af!

Verheldert, egaliseert en verbetert de textuur en teint van de huid. Vertraagt het verouderingsproces door de schade van vrije radicalen verkomen.

 

Cellular 3     € 70,00

Voor de eerste tekenen van huidveroudering!

Dit een cosmeceutisch huidverzorgingsregime dat een zichtbare reactie biedt op de 3 bewezen oorzaken van huidveroudering (glycatie, oxidatieve stress en DNA-schade)

Bevordert cellulaire regeneratie, verbetert de elasticiteit en fijne lijntje van de huid. Verfijnt de textuur en helpt de huid langer jong te blijven Deze behandeling bestaat uit een intensieve enzymatische peeling op bais van A.H.A-fruitzuren die de celvernieuwing bevorderen, een concentraat en een masker op basis van actieve ingrediënten.

 

 

Epigenesse      € 70,00

Nieuw leven en energie voor de ouder wordende huid.

Een herstellende, stimulerende en voedende behandeling met klinisch bewezen epigenetische werkstoffen om de verouderde huid nieuw leven en energie te geven.

Deze behandeling is verrijkt met huidvriendelijke lipiden, om de huid te voeden en te hydrateren. Samen met huidherstellende en verstrakkende werkstoffen zoals phytohormonen van de calendulabloem wordt de huidtextuur verbetert, worden rimpels vermindert en ziet u een direct stralende teint ontstaan.

Luminosity     € 72,50

Unieke peeling tegen hyperpigmentatie en voor een egale stralende huid.

 Geformuleerd met krachtige melanineremmers en ingekapselde alpha-hydroxyzuren (A.H.A.).Deze ingrediënten gaan de ongelijke melanie productie tegen, zoals bij ouderdomsvlekken, pigmentvlekken, melasma en zorgen voor een egale, frisse en stralende huid. Luminosity pakt het effectief aan door een dubbele peeling toe te passen pakken we het probleem van uit de onderste huid lagen.

Basis gezichtsbehandeling

Bio peeling

Acné