Over QRSkin

Welkom bij QRSkin!
Ik ben Roxanne van Pijlen, All-round schoonheidsspecialiste en medisch pedicure met liefde voor het vak!

Ik heb lange tijd in een salon in Zoetermeer gewerkt, ik heb daar veel geleerd maar het was tijd om door te gaan. Toen heb ik de stap gemaakt naar een cosmetica groothandel waar ik genoot van het hebben van collega’s en de “andere” kant van de beauty branche heb mogen ontdekken. Al deze tijd heb ik gezegd een eigen salon hoeft van mij niet zo nodig maar toen kwam het toch op mijn pad.

In corona tijd deed zich de mogelijkheid voor om mijn eigen salon, die ik wel naast mijn vaste baan had, uit te breiden. Moeilijke tijd om te starten maar ik was er klaar voor en had heel veel zin om mijn alleen hierop te focussen!

1 december 2021 na 6 jaar mijn salon ernaast te doen stond ik klaar voor een nieuw avontuur helaas kwam er al snel een lockdown maar dit geeft tijd om andere zaken op orde te stellen zoals deze pagina.

Een vraag die mij veel gesteld wordt is waar komt de naam QRSkin vandaan. Een naam verzinnen voor je bedrijf vond ik 1 van de lastigste dingen aan het starten! Maar mijn man had een goeie ingeving, mijn intialen staan op alfabetische volgorde in het abc en dat “bekt” lekker. QRS zijn dus mijn initialen. Q = mijn doopnaam R = Roxanne (logisch ) S = Switzar mijn meisjes achternaam. Door van de S skin te maken geeft het gelijk duidelijk weer waar mijn salon om draait, de huid!

Wat klanten ook graag willen weten is wat vind ik het leukst om te doen? Ik hou van het medische aspect. Dus met acné ben je bij mij in goede handen maar ook om kleine huid oneffenheden weghalen met de zapper/coagulatie geniet ik enorm van! Veel mensen storen zich soms al jaren aan een bultje of een steelwratje en weten niet eens dat het weg gehaald kan worden, des te leuker om het even te doen! Elektrisch ontharen vind ik ook heerlijk werk, net als harsen en gezichtsbehandelingen. Kortom ik sta gewoon heel graag voor u klaar!


QRSkin is een sfeervol, knus maar bovenal professionele schoonheidssalon aan huis. (Op de eerste verdieping) Ik ben aangesloten bij de ANBOS, dit betekent uiteraard dat ik mijn kennis up to date hou maar ook dat acné behandelingen en elektrisch ontharen vergoed worden door uw zorgverzekering. (Vanuit een aanvullend pakket)

Ook kunt u bij mij terecht voor (medisch) pedicure en diverse andere behandelingen. In mijn schoonheidssalon vind ik persoonlijke aandacht, kwaliteit, betaalbare prijs en een vakkundig advies zeer belangrijk.

Blijf op de hoogte door mij/QRSkin op Facebook of Instagram te volgen!

Geniet van een moment voor jezelf… hopelijk tot snel bij QRSkin

Roxanne

De salon

Aangesloten bij Pro Voet
en ANBOS